Uw Masseuse

Mijn naam is Joke de Boer, geboren in 1969 en ben woonachtig in Amsterdam.

Met een achtergrond in de horeca, toerisme en de zorg, ben ik altijd bezig geweest ervoor te zorgen dat mensen zich prettig en op hun gemak voelen. Met name in de gehandicaptenzorg zag ik wat een aanraking, hoe subtiel ook, teweeg kon brengen. Men leefde enorm op en juist de respons van déze groep mensen gaf mij zoveel voldoening dat ik mij in 2005 ben toe gaan leggen op het geven van massages. Er wordt beweerd dat ik “healing hands” heb, volgens mij ervaart elk persoon dat anders. Wel weet ik dat ik diep ga zuchten en zelfs ga gapen als ik bepaalde spanningen/blokkades voel.

Naast het feit dat ik het als iets bijzonders beschouw om via mijn behandelingen contact te hebben met mensen vind ik het ook ontzettend leuk om mezelf te blijven ontwikkelen door nieuwe massagevormen, pedicuretechnieken en andere technieken aan te leren.Zo heb ik in juni 2018 de opleiding BER voetreflexologie afgerond.

Doordat ik veelvuldig met het vak bezig ben geloof ik stellig in de kracht van een aanraking en zie dagelijks de positieve resultaten daarvan, reden voor mij waarom ik het met zo ontzettend veel plezier doe. Inmiddels ben ik redelijk ervaren te noemen op het gebied van massages, ik heb lesgegeven bij Anand en Zonnevlecht, jarenlang gemasseerd bij 5* hotels met name Krasnapolsky maar ook bij de luxere sauna “Spa Zuiver”, stoelmassages gegeven bij verschillende bedrijven zoals Nayak en KPMG maar in 2017 een andere weg ingeslagen door me meer toe te leggen op het masseren van mensen met een mentale en/of lichamelijke beperking en mijn praktijk aan huis uit te bouwen. En nu, in 2018 weer een nieuwe “spannende” fase door in Augustus een nieuwe massagestudio te openen in Aalsmeer.